ABUS cykelhjelm – sikkerhed med stil

Med en Abus cykelhjelm på hovedet er du langt mere sikker, når du sætter sig op på cyklen. Dette gælder, uanset om der er tale om en tur i byens trafik, på de danske landeveje, de kuperede skovstier eller andet.

Det skader dog selvfølgelig ikke, hvis hovedet kan sikres med stil, hvilket er tilfældet med enhver ABUS cykelhjelm. Samtlige ABUS cykelhjelme er således CE-mærkede og EN 1078 godkendte efter alle gældende europæiske standarder. Dette er din garanti for, at cykelhjelmen sikrer dig på bedste vis. Derudover siger designet sig selv. Det er smart, moderne, innovativt og – i forbindelse med ABUS cykelhjelme beregnet til sport – aerodynamisk.

Hos Cykelcentret i Skovlunde finder du et stort udvalg af ABUS cykelhjelme i mange forskellige designs.

Vi kan tilbyde smarte ABUS cykelhjelme i adskillige modeller og farver inden for følgende kategorier:

•    Allround & Touring
•    Race & Sport
•    Urban & City
•    Børn & Unge

Cykelcentret fører et af landets største og mest kvalitative udvalg af cykler, udstyr, beklædning og andet tilbehør fra nogle af cykelverdenens mest anerkendte mærker – heriblandt cykelhjelme fra ABUS til mænd, kvinder og børn. Vores butik i Skovlunde bemandes af professionelle, veluddannede og passionerede cykelentusiaster.

Vi vil altid yde god service og solid rådgivning, uanset om du er på udkig efter en ABUS cykelhjem eller andet. En perfekt anmeldelsesstatus hos Trustpilot vidner om vores høje serviceniveau.

Gå til shoppen for at finde en  Abus cykelhjelm, det er smart sikkerhed

Cykelcentret er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere.

læs også om vores mountainbikes samt Billige el cykler