Mountainbikes – god køreglæde i alle terræner

Flere danskere er beklageligt af den overbevisning, at Danmarks landskab ikke byder på nok udfordrende terræn til mountainbikes? – dette er desværre en fejlagtig tankegang, som vi for ofte støder på. Den må stamme fra folk, som ikke før har nydt vor lands smukke skovstier og varierende terræn på mountainbikes. Hos Cykelcentret i Skovlunde er vi store tilhængere af mountainbikes. Derfor glæder det os, at flere og flere trods alt har fået øjnene op for den enestående køreglæde mountainbikes byder på.

Mountainbikes er verdens mest udbredte cykeltype, hvilket utvivlsomt og til dels skyldes deres mange anvendelsesmuligheder. Det er således ikke blot de kuperede terræner, der indbyder til en tur på mountainbikes. Mange har ligeledes stor glæde af mountainbikes i byens trafik, hvor blandt andet deres brede dæk og robuste bygning redder ryttere fra cykelskader såsom skæve hjul.

Hos Cykelcentret tilbyder vi et stort udvalg af mountainbikes, andre cykeltyper samt tilbehør hertil

I forbindelse med mountainbikes tæller vores store udvalg kvalitetscykler i mange forskellige modeller fra anerkendte mærker som:
•    Winther
•    Everton
•    Kildemoes
•    Nishiki
•    Avenue
•    Centurion
Vi ønsker at levere høj kvalitet til de bedst mulige priser. I vores butik i Skovlunde vil du blive mødt af faglærte branchefolk, som altid gør deres ypperste for at yde god service og solid rådgivning leveret med stor faglighed.

Her finder vores store udvalg af  mountainbikes og  læs også om hvorledes vi har tænkt os at gøre din handelsoplevelse så god som muligt.

Cykelcentret er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere.

Vil du gerne have lidt hjælp opad bakken kan du læse om vores billige el-cykler